Verhuurhypotheek

Verhuurhypotheek2024-06-18T08:26:45+00:00

Verhuurhypotheek bij Mortgage House.

Een verhuurhypotheek is bedoeld voor particulieren die onroerend goed willen kopen, specifiek om aan huurders te verhuren. In tegenstelling tot traditionele hypotheken houden verhuurhypotheken rekening met potentiële huurinkomsten als onderdeel van de kredietcriteria. Ze vereisen doorgaans een grotere aanbetaling en kunnen hogere rentetarieven hebben. Met dit type hypotheek kunnen verhuurders huurinkomsten genereren en tegelijkertijd profiteren van de waardestijging van het onroerend goed. Het is een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar investeringsmogelijkheden op de vastgoedmarkt, en biedt zowel huuropbrengsten op de korte termijn als kapitaalwinsten op de lange termijn.

Huurinkomstenpotentieel2024-06-18T08:25:14+00:00

Verhuurhypotheken stellen verhuurders in staat een gestage inkomstenstroom te genereren door hun onroerend goed te verhuren, waardoor het een winstgevende investering wordt.

Mogelijkheid voor kapitaalgroei2024-06-18T08:26:10+00:00

De waarde van onroerend goed kan in de loop van de tijd stijgen, wat naast de huuropbrengsten ook op de lange termijn vermogenswinst oplevert.

Belastingvoordelen2024-06-18T08:26:29+00:00

Verhuurders kunnen in aanmerking komen voor bepaalde belastingaftrek op hypotheekrentebetalingen en onderhoudskosten van onroerend goed, waardoor de financiële levensvatbaarheid van de investering wordt vergroot.

Plan een consult

Benieuwd naar de voordelen van een verhuurhypotheek? Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek met een van onze experts. Bij Mortgage House willen we u helpen uw doelstellingen op het gebied van eigenwoningbezit te bereiken met innovatieve hypotheekoplossingen.

Deskundige begeleiding

Ons team van ervaren hypotheekadviseurs biedt persoonlijke begeleiding om je te helpen bij het navigeren door de complexiteit van een spaarhypotheek.

Transparante communicatie

We geloven in duidelijke en transparante communicatie, zodat je de voorwaarden, kosten en voordelen van je hypotheek begrijpt.

Maatwerkoplossingen

We bieden op maat gemaakte hypotheekoplossingen aan die passen bij jouw unieke financiële situatie en langetermijndoelstellingen.

Doorlopende ondersteuning

Van je eerste consult tot de laatste betaling van je hypotheek, we zijn er om je bij elke stap te ondersteunen.

Go to Top